Kopfbereich

Ön ezt az oldalt látja:

Az AOP Orphanról


Tapasztalattal és szakértelemmel a sikerhez vezető úton

Mi, az AOP Orphan munkatársai Európában úttörők vagyunk a ritka betegségek gyógyítása területén. Nemzetközi szinten kutatjuk, fejlesztjük, teremtjük meg és terjesztjük az innovatív lehetőségeket a hematológiai és onkológiai, kardiológiai és pulmonológiai, neurológiai és pszichiátriai, valamint az anyagcsere-betegségek területén.

Az AOP Orphant dr. Rudolf Widmann 1996-ban alapította Bécsben azzal a céllal, hogy a ritka betegségekben szenvedők számára személyre szabott terápiát biztosítson. Az AOP Orphan a hematológiai és onkológiai, kardiológiai és pulmonológiai, neurológiai és pszichiátriai, valamint az anyagcsere-betegségekre specializálódott.

A személyre szabott terápiás megoldások biztosításában szerzett 15 éves tapasztalatának köszönhetően az AOP Orphan kimagasló szakértelemmel és erős piaci jelenléttel bír a ritka betegségek területén. A tény, hogy az AOP Orphan magántulajdonban van, biztosítja a hosszú távú piaci elkötelezettségét és a kimagasló minőséget és folyamatosságot mind a szolgáltatások, mind pedig az előállított termékek terén. Egyes speciális alkalmazási területek esetén az AOP Orphan a kulcsfontosságú terápiák egyedüli beszállítója.

Az AOP Orphan szakértői szoros együttműködésben tevékenykednek a szakma vezető képviselőivel nemzetközi szinten is. Ez teremti meg annak lehetőségét, hogy a felmerülő igényekre és kihívásokra kellő gyorsasággal reagáljanak megoldásközpontú kutatási-fejlesztési projektek életrehívásával. A projektek kivitelezéséhez a magasan képzett szakemberekből álló nemzetközi hálózat nyújt segítséget. Ezek a stratégiai szövetségek teszik lehetővé, hogy az AOP Orphan közepes mérete ellenére fel tudja venni a versenyt a nagy gyógyszergyártó cégekkel is.

A 70%-os exportarányt elérő AOP Orphan napjainkra vezető piaci szereplővé nőtte ki magát.

Jövőkép és stratégia

A nagy gyógyszercégek hosszú évekig nem is foglalkoztak a ritka betegségekkel, és az ilyen betegségekben szenvedő betegek sorsával. Azonban az AOP Orphan-nál hamar észrevettük, hogy ezeknek a betegeknek sürgős segítségre van szüksége, ugyanakkor felismertük azt, hogy vállalkozói szempontból is gyümölcsöző lehetőségek rejlenek ebben a kis szegmensben.

bővebben: Jövőkép és Stratégia

Tények és adatok

A ritka betegségek gyógyszereinek európai vezető beszállítójaként az AOP Orphan Ausztria úttörő gyógyszercégévé nőtte ki magát, ahol a gazdasági siker és a személyes elkötelezettség kéz a kézben járnak.

bővebben: Tények és adatok

Vezetőség

Az AOP Orphan magasan képzett szakértői és az alapító, dr. Rudolf Widmann együtt erős vezetői csapatot alkotnak, ahol a különböző személyiségek más-más erősségekkel és elképzelésekkel járulnak hozzá a cég sikeres működéséhez.

bővebben: Vezetőség

Székhelyek

1996-os alapítása óta az AOP Orphan folyamatosan növekszik és bővíti működési területeit. Ausztria után először Kelet- és Nyugat-Európában kezdett terjeszkedni, majd behálózta az egész világot.

bővebben: Székhelyek

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Az AOP Orphan filozófiájának esszenciális része a vállalati társadalmi felelősségvállalás, mely már a kezdetektől megkérdőjelezhetetlen szerepet játszott a cég életében.

bővebben: Vállalati társadalmi felelősségvállalás