Kopfbereich

Ön ezt az oldalt látja:

Jogi nyilatkozat


Copyright

Sämtliche Angaben und Inhalte unserer Website wurden sorgfältig geprüft und werden stetig erweitert und aktualisiert. Trotz sorgfältiger inhaltlicher Kontrolle wird keine Garantie für die Vollständigkeit, Richtigkeit und letzte Aktualität übernommen.

Szerzői jog & Védjegyek

A weboldalon fellelhető dokumentumokat szabadon felhasználni, sokszorosítani és terjeszteni csak személyes használatra lehet azzal a feltétellel, hogy a fenti szerzői jogot minden másolaton feltüntetik, és ez a hozzájáruló nyilatkozat minden kiegészítő dokumentumon szerepel. Az AOP Orphan név üzleti célú használata ezen dokumentumok terjesztése mellett csak az AOP Orphan Pharmaceuticals AG előzetes írásos engedélyével megengedett. A weboldalon található minden információ, dokumentum és illusztráció az AOP Orphan tulajdona, és használata csak ezen az oldalon engedélyezett.  Az AOP Orphan Pharmaceuticals AG weboldaláról származó információk, dokumentumok és illusztrációk jogosulatlan használata tilos

Egészségügyi információ

A weboldalon találhatók orvosi és egészségügyi témákkal kapcsolatos tartalmak is. Ezek az információk nem helyettesíthetik orvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember által adott tanácsokat, és nem használhatók arra, hogy valaki önmagát vagy másokat diagnosztizáljon. A termékek, terápiák fejlesztésével kapcsolatos tudományos közlések és információk az első megjelenés állapotát tükrözik, ezért azokban bármilyen változás előfordulhat.