Kopfbereich

Ön ezt az oldalt látja:

Hogyan kutat és fejleszt az AOP Orphan ?


Egy ötlettől az új gyógyszerig

Az orvosi kutatások terén az AOP Orphan tevékenysége a fejlesztési fázisok széles skáláját foglalja magában, korai klinikai vizsgálatoktól (fázis I.), az egész Európára kiterjedő multinacionális pivotális vizsgálatokon át (fázis III.), olyan klinikai vizsgálatokig, melyek célja egy már regisztrált gyógyszer optimális dozírozásának megállapítása vagy egy másik betegcsoportban történő felhasználása.

Nemzetközi hálózat

Az AOP Orphan-nak nincsenek saját laboratóriumai, gyártósorai vagy kórházai. Ehelyett kutatási programjainak megvalósításához inkább professzionális szolgáltatók nemzetközi hálózatára alapozza működését. Az AOP Orphan birtokolja minden aktív gyógyszerösszetevő patentjét, azokét, amelyek fejlesztésében aktívan és tevőlegesen vesz rész, illetve amelyekbe anyagiakat is invesztál, valamint meghatározza azokat a gyógyszerekkel kapcsolatos útmutatásokat és koncepciókat, melyeket egy harmadik félnek átad.

Kiemelkedően motivált szakértői csapat

Az AOP Orphan cégen belüli kutatócsoportja a termékfejlesztés minden kulcsfontosságú aspektusát lefedi, beleértve a preklinikai, toxikológiai vizsgálatokat, a gyógyszerfejlesztéseket, klinikai fejlesztéseket, szabályozást, minőségirányítást, a farmakovigilanciát és a projektmenedzsmentet.
Ezeknek a speciális területeknek a szakértői szoros együttműködésben dolgoznak, de külső szolgáltatókkal és partnerekkel is kooperálnak az ambiciózus fejlesztési projektek megvalósítása során.